2017-01-25 08:52:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Most kérjen fizetésemelést

Napi horoszkóp január 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Bak jegyében áll. Feléled Önben a vállalkozó kedv. Kissé makacsabbnak mutatkozhat a kelleténél a munkahelyi ügyekben. Legyen türelmesebb! A főnökei ön mellett állnak, de a meggyőzés eszközein még változtatnia kell.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kétségekkel telik a napja: nem érzi biztosan, vajon alkalmas-e a feladatra, amit magára vállalt, amivel megbízták. A legjobb ellenszere a kétségek eloszlatásának, ha belevág. Időközben úgyis eldől az igazság. Meg fog lepődni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A türelem nem erénye, pedig ma nagyon is türelmesnek kellene lennie. Ha képes rá, sikeres lehet a munkájában, és a magánéletében is learathatja a rég várt babérokat. Ennek csak az a feltétele, hogy ne veszítse el a hitét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Túl kell esnie egy kellemetlen találkozáson. Talán a véletlen sodorja össze valakivel, akit régebben megbántott. Legyen őszinte, akkor végül mosolyogva búcsúzhatnak egymástól! A lelke mélyén ön is megkönnyebbül ettől.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Rámenős és akaratos, mindent megmozgatni képes a céljai érdekében: nagyon jól teszi, mert most mindent elérhet. Csak arra kell figyelnie, hogy nehogy megsértsen valakit az érzékenységében. Főleg arra vigyázzon, hogyan beszél másokkal!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Érdemes ma társasági életet élni, és többet forgolódni az emberek között. Akiket most megnyer magának, azok támogatására hosszú távon számíthat. Ma semmi nem kerülheti el a figyelmét, szokatlanul éleslátó. Jobban ki is tudja aknázni a lehetőségeket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kissé rossz hangulatban, erőtlenül kezdi a napot, a figyelme is folyton elkalandozik. Vigyázzon, nehogy révedezése végül eltérítse fontos céljaitól. Így ráadásul estére rengeteg teendője felhalmozódhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Konfliktusba kerülhet másokkal. Szembesülnie kell bizonyos problémákkal, és talán azt sem fogja tudni, hogy miről is van szó valójában. Talán úgy érzi, a vitapartnere nem mond igazat. Kérdezzen rá egyenesen!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jobb, ha ma tartja magát a szigorú terveihez, és elfelejti a rögtönzésre való hajlamát. Túlságosan az ösztönei hajtanák, és ez ma nemigen jelent jót. Ragaszkodjon az eredeti terveihez!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap a kapcsolatápolás napja lehet. Talán ideje volna a munkahelyén komolyabb tárgyalásokba bocsátkoznia a főnökével. Ha fizetésemelést kérne, most rukkoljon elő vele!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valamilyen fertőzés, vírus könnyen ledöntheti a lábáról. Talán kicsit kimerült a szervezete. Ne csak a gyógyszeres kezelésekben higgyen! Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt, igyon gyógyteákat!

Halak: II. 19. - III. 20.
Mindig elmaradásban van, pedig minden figyelmét a munkájára összpontosítja. Gyorsabb, hatékonyabb aligha lehet. Talán kissé túlvállalta magát. Próbálkozzon a jobb munkamegosztással, vagy adjon át néhány feladatot a kollégáknak.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: